Afvallen tips

In dit artikel enkele afvalllen tips:

Helpt water bij afvallen
Het water regelt in ons lichaam de temperatuur en voorkomt onnodige metabole producten en voert voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen. Het niet drinken van water is een van de meest voorkomende fouten mensen malen in een dieet van het gewichtsverlies. Water is nodig voor de verbranding van calorieën. Als je je laat uitdrogen komen er storingen in uw stofwisseling en dat betekent langzamer gewichtsverlies. Onderzoek toont aan dat volwassenen die acht of meer glazen water drinken per dag meer calorieën verbranden dan mensen die minder drinken. Dus probeer een glas water toe te voegen aan elke maaltijd of snack.

Sla geen maaltijden over
Iedereen wil natuurlijk wel snel afvallen. Mensen die heel snel heel veel willen afvallen eten vaak minder, slaan complete maaltijden over, hebben geen energie en vaak erg prikkelbaar.
Uiteraard is het niet goed om zomaar maaltijden over te slaan, dit is zelfs het slechtste wat je kan doen! De belangrijkste maaltijd van de dag is je ontbijt, dit zorgt er namelijk voor dat je stofwisseling wordt geactiveerd en geeft je dus veel energie.

Verminder de calorieën u verbruikt
Een gram vet bevat tweemaal de calorieën van een gram eiwit of koolhydraten. Beperk voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet, kies dan producten met minder vet en calorieën, beperk de starters en verwijder het vet van vlees. U dient in uw dieet producten met minder calorieën, zoals fruit en groenten te gebruiken. Goede selecties zijn ook voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels. Probeer om te schakelen van wit naar bruin brood en volkoren granen te kiezen voor het ontbijt.